Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2018 12:29 - Само за мъже: Защо не ти трябва разведена с дете – 10 причини
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1071 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image Само за мъже: Защо не ти трябва разведена с дете – 10 причини Публикувано на 15.01.2018  в Свят

Значи за каталога с  разведени жени с деца всичко е  ясно. Разлистваш и избираш. Нека половината от тях да си търсят  партия за  една нощ, а другата половина да си търси нова половинка „докато смъртта ги раздели.“

Независимо от целите, аз бих бягал и от първите, и от вторите. Ами  ако пияният хормон надделее и ти се поиска разведена с дете за цял живот?

Ето  защо не трябва да си имаш работа с  разведена жена с дете:

Причина 1. Тя има  дете и е  сама. За Това си има причина. Най-вероятно ти тази причина никога няма да узнаеш, и в повечето случаи  бившият ще се  появява в разговора като „говедо“. А тя, разбира се, е  богиня, която е самото безгрешно съвършенство. Защо говедото си е тръгнало от богинята – не е ясно.

Причина 2. Тя има дете и си първият и мъж след биологичния  баща на детето. Поне така казват. Можеш ли да повярваш? Или къде са всички, които са били преди теб?

Причина 3. Тя има дете. Дори в случай на искрена взаимна обич, това   силно ограничава свободата ти. Искаш ли да отидеш с нея на романтичен уикенд в Берлин? Отиваш, разбира се, просто резервирай семеен апартамент  и забрави за секс с изглед към  Александерплац. Знаеш защо.

Причина 4. Тя има дете и някъде съществува биологичният баща на това дете. Аз пея оди за съзнателните бивши съпрузи, които не забравят за своите деца и адекватно изпълняват на ролята на неделни татковци. Но ти  трябва да разбереш,  че ще трябва да се виждаш с този мъж от време на време  и да знаеш , че той я е чукал преди теб. И може би е правил това по-добре, и по-дълбоко, по-бързо, по-силно. Можеш да го попиташ.


Причина 5. Тя има дете и баща на това дете.
 Тя ти казва, че той е говедо, а ти си горд да осъзнаваш собственото си превъзходство, но я  си представи реакцията си, ако той не е говедо, а нормален човек?

Причина 6. Тя има дете и един въпрос: ако биологичният баща осъзнава отговорността си и обезпечава детето.А ако не? Ще трябва ти да правиш всичко това. И ако тя си тръгне?

Причина 7. Тя има дете, то е било преди теб и  винаги ще бъде по-важно от  теб. В случай с  проблеми с детето ти веднага минаваш на втори план. Майчиният инстинкт – това не е твоята страст.

Причина 8. Тя има дете и със сигурност ще чуеш подобни фрази „Обичаш мен – обичай и моето дете.“ Добре, но сляпата любов  е максимумът, който ще ти бъде позволен. Ако непълнолетният негодник продаде твоя нов iPhone за доза наркотик – не можеш да се заемеш с неговото възпитание. За това то има майка и биологичен баща.

Причина 9. Тя има дете –  наистина ли искаш да чуеш от него легендарната фраза: „Ти не си ми баща!“

Причина 10. Тя има дете, и,  не, тя не те обича, не и вярвай!

30ДУМИ




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746182
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031