Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2011 17:56 - Живота е прекрасен
Автор: venziko Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2428 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 10.09.2017 13:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако ти се смее - смей се; ако ти се плаче - плачи; ако ти се крещи - крещи; ако ти се плува - досещаш се сам какво да правиш, нали? Прави това, което искаш, което те прави щастлив. Най-важното е да знаеш какво ти се прави, какво искаш, към какво се стремиш, какво желаеш в живота си. Следващата стъпка е вярата - да вярваш, че ще го получиш, че ще го постигнеш, че мечтите ти ще станат реалност; да вярваш с цялото си сърце, да си повярвал, че вече го имаш, да се виждаш вече щастлив от факта, че си получил това, което си искал. 

 Живота е прекрасен в един момент, а в друг - не, защото си сменил за миг гледната точка. Стига да гледаш на живота като нещо невероятно, като дар, той ще ти отвърне със същото. Стига да не се отклоняваш от пътя си и да вярваш в доброто в хората, в света, в живота; стига да мислиш позитивно и да забравиш за частицата "не", да я замениш с "ще", стига да си позволиш да си щастлив, стига да си в хармония със себе си - животът ще е и е невероятно изживяване. Това не е нещо, което има някакво начало, нещо по средата и крайна цел смъртта. Животът е малките неща, животът е всеки момент, всяка секунда, животът е именно това по средата. Животът няма край, има просто ново начало. 

 Промени си начина на мислене и ще промениш целия си живот и не забравяй, че когато го правиш трябва да е към хубаво, за да почувстваш колко е прекрасно всичко това. Мисленето е нещо уникално, мисленето е в центъра на всичко, съзнанието, силата на желанието и вярата. Ти си това, което мислиш бих казала аз. Действията ти, чувствата ти са отражение на това, което е в главата ти, така че се постарай да се събуждаш и заспиваш с хубава мисъл, да си представяш хубави неща и да живееш добре. 

 И за край - животът не е един и няма нещо такова като животът е твърде кратък. Животът е толкова дълъг, колкото си пожелаеш. Времето е нещо относително и колко ли  не учени и специалисти се опитват да ни докажат, че времето е илюзия, че е спряло. Ограничаваме деня в 24 часа, 1 час в 60 минути, 1 минута в 60 секунда, измерваме всичко, мерим всичко, научени сме да вярваме на сляпо и да приемаме много неща за даденост, научени сме, че това е така и точка, научени сме, че някои неща са просто закон и не се обсъждат. Още като малки ни учат, че това е еди как си и няма обяснение, защото някой е казал, че денят е 24 часа и се приема за даденост. Гледаме всеки ден часовниците и се убеждаваме в това твърдение, което се предава милиони години наред вероятно. 

Истината е това, което ние решим, че ще е. Човек използва едва 3% от капацитета на мозъка си. Представи си, че можехме да го използваме на 100%. Човек и в днешно време създава невероятни и изумителни за нас неща, но кой знае колко е объркан света, кой знае колко неща не знаем. Хората казват неща, в които искат другите да чуят и повярват. 

 Не живей в границите на обществото, не се затваряй в клетка, бъди различен, бъди изключението, което всички искаме да бъдем, повярвай във възможностите си, повярвай в себе си, искай силно и бъди сигурен, че ще го получиш. Животът обича смелите хора, а от една книга научих, че вселената е сътворена именно от нас и ние сме един вид души, на които вселената е длъжна. Не умираме. Всичко това са просто твърдения, просто ограничения.









Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. urilozev - Допада ми
24.12.2011 09:48
тематиката на постингите ти и и нформацията която ни даваш ме интригува.Весели дни около Коледа и Нова година.Щастие и здлаве.
цитирай
2. venziko - Весели празници на всички
24.12.2011 12:22
Весели коледни и новогодишни празници на всички читатели
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: venziko
Категория: История
Прочетен: 532021
Постинги: 106
Коментари: 199
Гласове: 640
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930