Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2023 21:57 - ТЕЖКИ ДНИ ЗА УКРОФАШИСТИТЕ......
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 3893 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 24.05.2023 22:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 ТЕЖКИ ДНИ ЗА УКРОФАШИСТИТЕ, УКРОНАЦИСТИТЕ И УКРОМАЙДАНОБАНДЕРОФАШИСТИТЕ !!!

 

    Тридневната СВО на Путин в Украина е в обсега на интересите ми. Как обаче се развиват военните действия в тази война както от страна на руснаците така и на украинците, представянето им е необективно. Истината може да си научи само в социалните мрежи и то от твърде малко нетови изявники, които ползват чужди информационни агенции. Един такъв изявник е оперативният работник на Центъра с агентурен псеводоним Геносе Гюнтер Регел. Той май е единственият, който представя обективно какво се случва на фронта  Позовавайки се на кореспондентката на Норддойчецайтунг, г/жа Клеар Харн, която работи в близост, но изотзад на фронтовите линии, за да запази живота си, той публикува данни за войната, която укрофашистите започнаха срещу Голямата страна. Данните за загубите на украинските фашисти се приближават доксан докус /99%/ до тези, които публикува говорителката на Немското разузнаване, г/жа Ерика Фурц.

   Не само това узнавам от този нетов изявник, земащ много сериозена позиция като осведомитель за това, което се случва във войата на украинските фашисти срещу Русия. Научавам също така, че америкнаците са много зле и стават все по-зле с всеки ден, час, дори минута. От статиите на този осведомитель  оставам с убеждение, че Америка е загнила отвсякъде и загива, като това ще стане за не по-продължително време от 5-10 ммнути. Поглеждам си часовника и след 15 минути, /за да е сигурно !!!/, ще отворя телевизора пръв да чуя новината на деня.

   Ето една статия на този велик осведомитель за случващото се във войната между украинските фашисти и Русия. Ще поместя и друга, от която е видно, че американците са далеч-далеч по-зле от укрофашистите – Украина губи войната, докато Америка загива. 

Verluste der NATO im Krieg gegen Russland auf dem Teritorium Ukraine bis 23.05.2023

Загубите на НАТО във войната против Русия на територията Украйна до 23.05.2023

Verluste der NATO im Krieg gegen Russland auf dem Teritorium Ukraine bis 23.05.2023

Сумарно от началото на Операцията до сега са унищожени:

Insgesamt vom Anfang der Operation bis zum 23.05.2023 haben die Streitkraefte der Russischen Foederation vernichtet:

. . . . . . . . . . .

1. Самолети (Flugzeuge): 428         2. Въртолети (Hubschrauber): 235

3. Безпилотни летателни апарати (Бойни дронове) (Unbemannte Luftfahrzeuge): 4273

4. Зенитни ракетни комплекси (Flugabwehr-Raketenkomplexe): 424

5.Танковe и други бронирани машини (Panzer und andere gepanzerte Kampffahrzeuge): 9275

6. Реактивни системи за залпов огън (Mehrfachstartraketensysteme): 1100

7. Оръдия на полева артилерия и миномети (Feldartilleriegeschuetze u. Moerser): 4887

8. Единици спец. военна автомобилна техника (Spezielle Militaerfahrzeugen): 10395

***************************************************************

In den letzten 24 Stunden

            На Купянското направление за изминалото денонощие загубите на противника бяха до 110 украински военослужещи, 2 бойни бронирани машини, 2 автомобили.

            На Красно-Лиманското направление бяха унищожени над 30 украйнски военослужещи и 1 танк. На това направление бяха унищожени за денонощието над 65 военослужещи, 1 танк, 3 бронирани бойни машини, 1 гаубица Д-20, 1 гаубица Д-30, 1 гаубица Мста-Б и 2 автомобила.

            На Донецкото направление общите загуби на противника достигнаха за денонощието до 375 украински военослужещи, 2 танка, 5 бронирани бойни машини, 4  автомобила, 1 радиолокационна станция AN/TPQ-50 производство на САЩ и 1 гаубица Д-30.

            На Южнодонецкото и Запорожкото направления за изминалото денонощие загубите на противника достигнаха над 150 украински бойци, 3 автомобила и 1 гаубица Мста-Б.

            На Херсонското направление загубите на въоръжените сили на Украйна достигнаха над 20 военослужещи, 3 автомобила, , 1 гаубица „Мста-Б“.

            Оперативно-тактическата и армейската авиация, артилерията на групировките  войски на Въоръжените сили на Руската федерация поразиха 96 артилерийски подразделения на Украйна на огневи позиции, жива сила и военна техника в 112 района и др.

Със средствата на противовъздушната отбрана в течение на денонощието бяха прехванати 13 реактивни снаряда от система за залпов огън HIMARS и Ураган.

            Освен това, бяха унищожени 11 украински безпилотни летателни апарата в районите на населени пунктове в Харковска област, Донецката народна република, Луганскaта народнa републикa,

 

   Две допълнения към статията от мен.  Не е желателно те да се четат от хора на възраст под  14 години и 5 месеца, защото съдържат нецензурни понятия:

    Първо, някой ще попита колко са загубите на руснаците. Аз знам отговора – нито една руска военна машина не е загубена, нито един руски войник дори не е ранен.

    Второ, изстреляна по укрофашистки войник руска хипервисокоточна ракета Кинжал М/одернизиранная/ го е улучила по фалоса. За негов късмет обаче, тя е била дефектна и не се е експлоадирала. Резултатът е бил посиняване на едната половина на гландиса на войника, поради което той бил няколко часа в лазарет, извън сражението. След като се върнАл, ядосан за това, което са му случили, он още по-активен в боя станАл...


                                 image

   image





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. syrmaepon - Благодаря - посмях се пак. )Въ...
24.05.2023 22:34
Благодаря - посмях се пак. )
Въпросът е, защо въобще ги пишат тези неща. Още повече, че САЩ си загниват от 50-70 години. ) Един блогър с дипломна работа по психология обяснява днес /на руски/, че пропагандата основно е насочена към невротици. А вероятно и обратното - най-добрите пропагандатори сигурно са такива. Не искам да обиждам никого, но... Съседката ми ненадейно пристигна и поиска да ме увери, че задължително трябва да си впиша името в някакъв списък "за мир" . Преди две седмици една купчина около 50 души събрани пред ОблА в моя град и слушаха оратора, който им обясняваше как трябва да са активни и да събират тия списъци. А моята съседка е най-невротичния човек в блока )
цитирай
2. planinitenabulgaria - Нищо смешно няма, поне за мен - Америка загнива и загива, а дъщеря ни живее там.
24.05.2023 23:03
[e=syrmaepon]Благодаря - посмях се пак. )
Въпросът е, защо въобще ги пишат тези неща. Още повече, че САЩ си загниват от 50-70 години. ) Един блогър с дипломна работа по психология обяснява днес /на руски/, че пропагандата основно е насочена към невротици. А вероятно и обратното - най-добрите пропагандатори сигурно са такива. Не искам да обиждам никого, но... Съседката ми ненадейно пристигна и поиска да ме увери, че задължително трябва да си впиша името в някакъв списък "за мир" . Преди две седмици една купчина около 50 души събрани пред ОблА в моя град и слушаха оратора, който им обясняваше как трябва да са активни и да събират тия списъци. А моята съседка е най-невротичния човек в блока )[/quote]

Ако тя се завърне в България след заг/н/иването на Америка, свършени сме. Така, на 14000 км. от нас сме си добре.
Ако някой Ви преведе от немски език корена на фамилиите на оперативните работници, сериозна ще станете и Вие.
цитирай
3. vmir - Моята дъщеря от дузина години живее в САЩ.
25.05.2023 00:58
Понеже обаче САЩ загиват, а хората се чудят как да оцелеят, копаят вече 12-та землянка. В землянките ще натъпчат хляба, който милостивите путлерасти ще им донесат когато ги освободят от фашизизЪма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184932
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031